ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στην 80η ΔΕΘ

Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» στην 80η ΔΕΘ

Το κορυφαίο και πιο …λαχταριστό Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σας υποδέχεται για 9 τελευταίες μέρες προτού ξεκινήσει το ταξίδι του, με πρώτο σταθμό την Αθήνα.

Οι επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας από τις 5 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Εκπλήξεις, events, αρώματα, σοκολατένιες γευστικές δοκιμές, όλα σ’ ένα σκηνικό βγαλμένο από τα ομορφότερα παραμύθια.

Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ανακαλύψτε το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

Η περιήγηση στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», είναι μια πρωτόγνωρη, αξέχαστη, βιωματική, διδακτική και γευστική εμπειρία καθώς παρακολουθείτε, μαθαίνετε, δημιουργείτε, αγγίζετε, δοκιμάζετε!

    Στο Μουσείο του Κακάο και της Σοκολάτας μαθαίνετε τα πάντα για το εξωτικό κακαόδεντρο και βλέπετε αληθινά δείγματα καρπού και σπόρων.

    Στον Ναό των Αζτέκων  μαθαίνετε για τους Ινδιάνους, τον πολιτισμό τους, τους θρύλους και τις απίθανες ιστορίες του κακάο.

    Στη Ζούγκλα του Αμαζονίου, σε μια μοναδική βιωματική εμπειρία και ξενάγηση, σε μια μικρή αλλά πραγματική ζούγκλα με συνθήκες προσομοίωσης, νιώθετε τη ζέστη και την αποπνικτική υγρασία.

     

    Στην ξύλινη Καλύβα του Αμαζονίου, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα  προβολής, παρακολουθείτε την πορεία τού κακάο και της σοκολάτας με ξεναγό τον αγαπημένο ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση.

    Στο Εργαστήρι Σοκολάτας συμμετέχετε στα στάδια παραγωγής και συσκευασίας τής σοκολάτας. Φυσικά δοκιμάζετε όλοι τον γλυκό πειρασμό…

    Στο Εργαστήρι Μπισκότου βλέπετε τη διαδικασία παραγωγής τού λαχταριστού μπισκότου και σε ένα νέο εργαστήρι ετοιμάζετε το δικό σας γευστικό δωράκι!

    Στο Εργαστήρι Γάλακτος φωτογραφίζεστε (και όχι μόνο) στο παραμυθένιο σκηνικό της μικρής φάρμας.

    Στον Ποιοτικό Έλεγχο, στο χημείο του Εργοστασίου, με τη βοήθεια ενός «μαγικού» επιστήμονα μαθαίνετε τι να προσέχετε ως καταναλωτές και φυσικά παρακολουθείτε ένα εντυπωσιακό «σοκολατένιο» πείραμα.

    Με τη Μηχανή του Χρόνου, μεταφέρεστε στα μέρη και στις εποχές που ταξίδεψε και η σοκολάτα μέσα από έναν δαιδαλώδη, παιχνιδιάρικο  Λαβύρινθο.

     

    Στον χώρο με το μεγάλο μυστικό, συναντάτε τον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας της Ευρώπης με 1200 λίτρα πραγματικής σοκολάτας να ρέουν μπροστά στα μάτια σας!

     

    Στην Αίθουσα Εκπαίδευσης μαθαίνετε με τρόπο διασκεδαστικό για το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και την υγεία του στόματος.

    Στη Choco Αrt, σε έναν διαφορετικό χώρο πολιτισμού και τέχνης, θαυμάζετε από κοντά γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, έργα τέχνης, έκθεση φωτογραφίας και comics με θέμα τη σοκολάτα.  

     

    Στα πολλά σημεία Φωτογράφισης μπορείτε να βγείτε αναμνηστικές φωτογραφίες !

    Στο Εργαστήρι Καραμέλας βλέπετε πώς γίνεται η παραγωγή της χειροποίητης καραμέλας με απαραίτητη προϋπόθεση… τη δοκιμή «φρέσκιας» καραμέλας.

    Στον χώρο αναμονής μπορείτε να ξεφυλλίσετε κάποιο από τα βιβλία της Γλυκιάς  Βιβλιοθήκης με θέμα τη σοκολάτα, το μπισκότο και το παγωτό.

    Στο Πωλητήριο επιλέγετε και αγοράζετε τα δικά σας  γευστικά, σοκολατένια, αναμνηστικά δωράκια.

    Στη Σοκολατερία, εφόσον επιθυμείτε, επιλέγετε το ρόφημά σας από πραγματική, λιωμένη σοκολάτα (εκτός τιμής εισιτηρίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πληροφορίες και ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε 2310291204

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.