ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάθε τη διατροφή για αποτοξίνωση… εξπρές

Μάθε τη διατροφή για αποτοξίνωση… εξπρές

Η αποτοξίνωση αυτή είναι εξαιρετικά ευχάριστη, καθώς βασίζεται στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και των χυμών τους, ενώ δεν μας κρατάει πεινασμένες.

Η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής:

Μόλις ξυπνήσεις: Πιες ένα ποτήρι νερό με χυμό από 1 λεμόνι και μετά από λίγο ετοίμασε ένα ανάμεικτο φρέσκο χυμό από φρούτα εποχής.

Το μεσημέρι φάε βραστό κοτόπουλο με άφθονη σαλάτα (χωρίς σος, μαγιονέζα, κρουτόν, με ελάχιστο λαδάκι). Στη σαλάτα σου μπορείς να προσθέσεις μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, καρότο…

Extra tip: Για να μην πεινάς, δέκα λεπτά πριν το γεύμα σου πιες 1-2 ποτήρια νερό.

Φτιάξε ένα super smoothie με σπανάκι, αγγούρι, σέλινο, μαϊντανό, δυόσμο, καρότο, μήλο, πορτοκάλι, ανανά και χυμό από μισό λεμόνι. Χτύπα τα καλά στο μπλέντερ, πρόσθεσε πάγο και απόλαυσε το δυναμωτικό σου smoothie.

Το βράδυ φάε ελαφριά. Ένα πιάτο με βραστά λαχανικά (χόρτα, κουνουπίδι, μπρόκολο), συνοδευμένο με μια βραστή πατάτα, είναι ότι πρέπει.

Extra Tips:

-Πιες άφθονο νερό και πράσινο τσάι.

-Ξέχνα τα ζυμαρικά, τα ψωμιά και γενικότερα το άμυλο γι’αυτή την ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Μπορείς να πάρεις… βοήθεια από συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη C και B12 που προσφέρουν ενέργεια και ευεξία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.