ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τρόφιμο που ανακάλεσαν τα IKEA

Το τρόφιμο που ανακάλεσαν τα IKEA

Σχετικά με την ανάκληση μαύρης σοκολάτας, επειδή δεν περιγράφεται με ακρίβεια στη συσκευασία των προϊόντων η πιθανή περιεκτικότητα σε γάλα και φουντούκια, ενημέρωσε η εταιρία IKEA τον ΕΦΕΤ. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το γάλα και τα φουντούκια είναι συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία, αλλά και να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτά.

Πρόκειται για όλες τις μαύρες σοκολάτες «CHOKLAD MÖRK» 60% και «CHOKLAD MÖRK» 70% σε συσκευασία των 100 γραμμαρίων, οι οποίες διατίθενται μόνο από το κατάστημα τροφίμων των καταστημάτων ΙΚΕΑ.

Η εταιρεία ενημέρωσε, ήδη, το καταναλωτικό κοινό, με ανακοίνωσή της σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα και παρουσιάζουν ευαισθησία στο γάλα ή και τα φουντούκια, να μην τα καταναλώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.