ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πως να κάνετε τις φράουλες να μένουν φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Δείτε πως να κάνετε τις φράουλες να μένουν φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Πόσες φορές σας έχει τύχει να αγοράσετε φράουλες και να τις ξεχάσετε για μέρες στο ψυγείο;

Μέχρι που έρχεται η μέρα που επιτέλους τις λαχταράτε. Τρέχετε στο ψυγείο, έτοιμοι να φάτε τουλάχιστον μια χούφτα, μόνο και μόνο για να τις βρείτε σαπισμένες με αυτή την αποκρουστική μούχλα πάνω τους.

Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε παράταση στη ζωή του αγαπημένου σας φρούτου και τέλος σε αυτό το εκνευριστικό φαινόμενο; Υπάρχει τρικ.

Με το που τις φέρετε στο σπίτι από το μανάβη, πλύνετε τις με μια κούπα ξύδι και 3 κούπες νερό.

Με αυτό τον τρόπο σκοτώνετε τα βακτήρια που τις κάνουν να πιάνουν μούχλα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σημαντικό: Φροντίστε να τις στεγνώσετε καλά ταμπονάροντας τις με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και μετά τοποθετήσετε τις στο ψυγείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.