ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κομισιόν: Διάψευση για την απαγόρευση γύρου και κεμπάπ

Κομισιόν: Διάψευση για την απαγόρευση γύρου και κεμπάπ

Αντίθετη με το ενδεχόμενο απαγόρευσης του γύρου και του κεμπάπ στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσιάζεται η Κομισιόν, η οποία προχώρησε σε σχετική διάψευση των γερμανικών δημοσιευμάτων.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι η Κομισιόν, ούτε σχεδιάζει ούτε σχεδίαζε ποτέ ανάλογη απαγόρευση. Αντιθέτως, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος, πρότεινε την παράταση της χρήσης φωσφορικών αλάτων στην παρασκευή κρέατος.

Οι ουσίες αυτές επιτρέπουν την ομογενοποίηση της κατάψυξης του προϊόντος, η οποία εμποδίζει τον κίνδυνο μη ισορροπημένου ψησίματος ή άλλης θερμικής επεξεργασίας.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι το κρέας ψήνεται ομοιόμορφα στην ολότητά του και μπορεί να σερβίρεται με ασφάλεια στους καταναλωτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, τονίστηκε ότι η πρόταση αυτή υποστηρίχθηκε από τα 24 εκ των 28 κρατών-μελών της Ένωσης, ενώ καμία χώρα δεν αμφισβήτησε την ασφάλεια χρήσης φωσφορικών αλάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.