ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το ρόφημα θα «ξεκολλήσει» το μεταβολισμό σας

Αυτό το ρόφημα θα «ξεκολλήσει» το μεταβολισμό σας

Με αυτόν τον τρόπο θα «ξεκολλήσεις» τον μεταβολισμό σου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φτιάχνεις το πρωί που ξυπνάς λίγο ζεστό νεράκι με σταγόνες από λεμόνι, τρως σωστά, γυμνάζεσαι τακτικά, αλλά η πρόοδος έχει κολλήσει και τώρα λίγο πριν τις γιορτές θες να στρώσει σωστά το φόρεμα. Έχεις δίκιο, σε νιώθουμε. Ψάξαμε τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει μια χείρα βοηθείας στον μεταβολισμό και θα τον κάνει να κάψει τις θερμίδες γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι έρευνες λένε πως το χαμομήλι εκτός του ότι μας βοηθάει στο να χαλαρώσουμε αλλά και να κοιμηθούμε πιο γρήγορα. Είναι γνωστό ότι ο καλός ύπνος βοηθάει στην απώλεια βάρους, αφού αδρανεί τον μεταβολισμό. Με τον ύπνο τον κουρδιζεις σωστά και δουλεύει ρολόι μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά εκ περιτροπής βοηθάει τον μεταβολισμό σου να κάψει θερμίδες άρα και να χάσεις βάρος. Όταν μιλάμε για ύπνο κάπου εκεί κρύβεται και η λέξη ρουτίνα. Ένταξε λοιπόν μια κούπα χαμομήλι στις βραδινές σου συνήθειες και «θα χάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.