ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΦΕΤ: Πρόστιμα σε 6 επιχειρήσεις για νοθευμένα τρόφιμα

ΕΦΕΤ: Πρόστιμα σε 6 επιχειρήσεις για νοθευμένα τρόφιμα

Στην επιβολή προστίμων σε έξι επιχειρήσεις τροφίμων, συνολικού ύψους 67.650 ευρώ, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι με την υπ’ αριθμ. 2η / 1-2-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του επικύρωσε την επιβολή προστίμων σε έξι επιχειρήσεις τροφίμων, συνολικού ύψους 67.650 ευρώ.

Τα πρόστιμα αφορούν παραβάσεις επιχειρήσεων τροφίμων αναφορικά με:

– Κατοχή και διάθεση τροφίμων μη κανονικών, νοθευμένων, μη συμμορφούμενων στις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

– Μη εφαρμογή συστήματος ιχνηλασιμότητας.

– Μη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις υγιεινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία του. Παράλληλα, συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.