ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

94χρονος γιατρός αποκάλυψε την τροφή – φάρμακο για την υγεία

94χρονος γιατρός αποκάλυψε την τροφή – φάρμακο για την υγεία

Τι κι αν είναι 94ρων χρονών, ο Dr. Murray Grossan ακόμα δουλεύει σαν ωτορινολαρυγγολόγος. Με τόσα χρόνια εμπειρία και τόσο καλή φυσική κατάσταση, αποτελεί τον Νούμερο 1 άνθρωπο που θα ακούγαμε για συμβουλές στον τομέα υγεία. Έτσι όταν είδαμε πως αποκάλυψε την τροφή-φάρμακο για την υγεία στο περιοδικό Prevention, τρέξαμε να το διαβάσουμε για να μάθουμε τα μυστικά του.

Όπως αποκάλυψε, τρώει κάθε μέρα γιαούρτι και πιστεύει πως αυτός είναι ο λόγος (σε συνδυασμό με το ότι έχει αποκτήσει ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα με τη χρόνια συναναστροφή του με ασθενείς) που δεν αρρωσταίνει από γρίπη. Όπως εξηγεί, στο γιαούρτι υπάρχουν ζωντανά βακτήρια που αλληλεπιδρούν με τα μικρόβια στα έντερα μας. Έτσι, ενώ πιστεύει ότι η συνήθειά του αυτή τον βοήθησε να προστατευτεί από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα, θεωρεί επίσης ότι το γιαούρτι μπορεί να καταπολεμήσει και βακτηρίδια, όπως το E. coli και η σαλμονέλλα. Το κλειδί είναι να αγοράζουμε γιαούρτια που έχουν ζωντανές και ενεργές καλλιέργειες.

Προτείνει επίσης την κατανάλωση άλλων τροφίμων, που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το ξινολάχανο, το κεφίρ και οι τροφές με προβιοτικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: olivemagazine.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.