ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Dr Colleen Victory: «Θέλουν να εξαλείψουν τους ανεμβολίαστους που έχουν νοσήσει για να κρύψουν τους θανάτους από τα εμβόλια»

Θα ισχυριστούν ότι οι θάνατοι και οι παρενέργειες οφείλονται στη νόσηση από Covid-19

Dr Colleen Victory: «Θέλουν να εξαλείψουν τους ανεμβολίαστους που έχουν νοσήσει για να κρύψουν τους θανάτους από τα εμβόλια»

Η Δρ. Colleen “Kelly” Victory, σύμβουλος υγειονομικής περίθαλψης στο Κολοράντο, εκπαιδευμένη στην ιατρική επειγόντων, αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θέλει να εξαλείψει τους ανεμβολίαστους που έχουν νοσήσει για να μην συγκριθούν με τους εμβολιασμένους νοσήσαντες και αποκαλυφθεί ότι οι παρενέργειες στους δεύτερους είναι πάρα πολύ περισσότερες.

 Σύμφωνα με την ίδια αν παρουσιάζουν παραπλήσια ποσοστά στις παρενέργειες, τότε φταίει ο Covid και όχι το εμβόλιο.

Αν όμως τα ποσοστά είναι αυξημένα στους εμβολιασμένους νοσήσαντες, τότε φταίει το εμβόλιο.

Προσπαθούν λοιπόν να εμβολιάσουν τους πάντες ώστε να μην υπάρχει η ομάδα ελέγχου-σύγκρισης «ανεμβολίαστοι νοσήσαντες» για να μην κατηγορηθούν τα εμβόλια για την εκρηκτική αύξηση των θανάτων και των παρενεργειών σε όλες τις χώρες που ακολούθησαν προγράμματα μαζικών καταναγκαστικών εμβολιασμών κατά της Covid-19.

Πάντως αυτός ο σχεδιασμός δείχνει πως σύντομα οι κυβερνήσεις θα αναγκαστούν να παραδεχτούν δημοσίως την εκρηκτική αύξηση στους θανάτους και στις παρενέργειες κατά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών.

Συγκλονιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την αύξηση σε θανάτους και παρενέργειες εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 αποκάλυψε πρόσφατα ο Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick λέγοντας χαρακτηριστικά «οι παρενέργειες είναι 3 φορές περισσότερες από όσες προκάλεσαν οι εμβολιασμοί στην Αυστραλία από το 1971 μέχρι σήμερα»!

Στην ομιλία του στην αυστραλιανή Γερουσία, τονίζει και την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων αφού όλοι συνεχίζουν να μολύνονται.

«Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί επίσημα 10 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού» είπε.

«Αν και περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, πάνω από το ήμισυ της χώρας έχει προσβληθεί από τον ιό» δήλωσε ο γερουσιαστής Rennick και κατήγγειλε πως «πλέον αποσιωπάται το γεγονός αφού το αυστραλιανό υπουργείο Υγείας σταμάτησε να μετράει για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση».

Να σημειωθεί επίσης ότι στην Ελλάδα το Συμβούλιο της Επικρατείας επισήμως ζήτησε τρεις φορές ,από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, να πληροφορηθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων, και αγνοήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.