ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

CureVac: Αποτελεσματικό το εμβόλιο έναντι των μεταλλάξεων του κορωνοϊού

CureVac: Αποτελεσματικό το εμβόλιο έναντι των μεταλλάξεων του κορωνοϊού

Ο επικεφαλής της φαρμακευτικής εταιρείας CureVac, Φραντς-Βέρνερ Χάας διαβεβαίωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι οι προκαταρκτικές δοκιμές του υποψήφιου εμβολίου της για την Covid-19 που έγιναν σε ζώα δείχνουν ότι είναι αποτελεσματικό απέναντι στις παραλλαγές που εμφανίστηκαν στη Βρετανία και τη Νότια Αφρική.

Ο Χάας είπε στους ευρωβουλευτές ότι τα αποτελέσματα αυτών των προκαταρκτικών δοκιμών θα δοθούν σύντομα στη δημοσιότητα.

Η εταιρεία αναμένει ότι το εμβόλιό της θα εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα 24ωρο η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna ανακοίνωσε ότι μια τροποποιημένη έκδοση του εμβολίου της κατά της Covid-19, που παρασκευάστηκε ειδικά για την καταπολέμηση της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής του ιού, είναι έτοιμη για κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.