ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι η άσκηση των 4 λεπτών που ισοδυναμεί με μία ώρα στο γυμναστήριο (βίντεο)

Αυτή είναι η άσκηση των 4 λεπτών που ισοδυναμεί με μία ώρα στο γυμναστήριο (βίντεο)

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν μία άψογη εξωτερική εμφάνιση. Φυσικά, η συγκεκριμένη επιθυμία μπορεί να είναι έντονη στους άνδρες. Ωστόσο, οι γυναίκες έχουν περισσότερο την ανάγκη να περιποιηθούν την εξωτερική εμφάνισή τους, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Οι πλειοψηφία των γυναικών λοιπόν θέλει να έχει μία ιδανική εξωτερική εμφάνιση, η οποία θα είναι πρότυπο για τις υπόλοιπες γυναίκες ή για τις νεαρές κοπέλες. Τρεις παράγοντες υπάρχουν για να βοηθήσει κανείς τον εαυτό του να μοιάζει άψογος εξωτερικά. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον καλλωπισμό των μαλλιών, του δέρματος, των ματιών, των δοντιών, των μαλλιών και γενικότερα του προσώπου.

Ο δεύτερος έχει να κάνει αποκλειστικά, με το ρουχισμό, τα υποδήματα και τα διάφορα αξεσουάρ που φορά κάποιος. Επίσης, άξιο αναφοράς είναι και ο παράγοντας που έχει σχέση με την εκγύμναση του σώματος. Όσον αφορά τον τρίτο παράγοντα, παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να πετύχετε ένα εύκολο αποτέλεσμα, μέσω μιας τετράλεπτης άσκησης. Αναλυτικότερα:

Ποια είναι η άσκηση που αντικαθιστά το γυμναστήριο

Μια εξαντλητική προπόνηση στο γυμναστήριο δεν ταιριάζει σε όλους και, ας είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές δεν έχουμε χρόνο για αυτό. Η γρήγορη εκπαίδευση εκγύμνασης είναι πραγματικά αποτελεσματική. Δοκιμάστε αυτές τις 5 απλές ασκήσεις που θα σας πάρουν μόλις 4 λεπτά.

Ακολουθεί βίντεο, με την άσκηση που αντικαθιστά το γυμναστήριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.