ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φουσκάλες στο μανικιούρ; Να πώς βάφεις λάθος τα νύχια σου!

Φουσκάλες στο μανικιούρ; Να πώς βάφεις λάθος τα νύχια σου!

Μόλις πέτυχες το τέλειο μανικιούρ και λίγο αργότερα το βερνίκι εμφάνισε ενοχλητικές φουσκάλες. Τι να κάνεις;

Τι προκαλεί αυτές τις ενοχλητικές φουσκάλες στο μανικιούρ: Σύμφωνα με την nail expert Gracie J, οι φουσκάλες στο μανικιούρ εμφανίζονται όταν έχεις απλώσει ένα πολύ παχύ στρώμα με βερνίκι. Αν και δεν υπάρχει κάποιος «μαγικός αριθμός δευτερολέπτων» για να περιμένεις ανάμεσα από τις στρώσεις, η Gracie προτείνει να απλώνεις ένα αρκετά λεπτό στρώμα με βερνίκι στα νύχια σου και πριν συνεχίσεις στην επόμενη στρώση, να έχεις βεβαιωθεί πως η προηγούμενη έχει στεγνώσει.  Πρακτικά, ξεκίνα βάφοντας όλα τα νύχια σου και έπειτα ξεκίνα από την αρχή για τον δεύτερο γύρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, αν εμφανιστούν οι φουσκάλες στο μανικιούρ σου δεν υπάρχει γρήγορη λύση. Ωστόσο, ένας «ένοχος» είναι και το βερνίκι που χρησιμοποιείς, αν το έχεις για χρόνια και η σύσταση του έχει γίνει πυκνή και κολλώδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.