ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κερατσίνι: Πέθανε ξαφνικά 29χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία εντός του χώρου ΣΕΠ Α.Ε.

Έχασε τις αισθήσεις του και δεν ανέκαμψε ποτέ

Κερατσίνι: Πέθανε ξαφνικά  29χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία εντός του χώρου ΣΕΠ Α.Ε.

29χρονος εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία, κατά τη διάρκεια εργασίας του, εντός του χώρου ΣΕΠ Α.Ε. στο Νέο Ικόνιο, αισθάνθηκε έντονη ζάλη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο (11/2) και δεν ανέκαμψε ποτέ.

Άμεσα ο 29χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα της ΟΛΠ Α.Ε. σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Φυσικά, πρόκειται για έναν ακόμα ξαφνικό θάνατο νεότατου ανθρώπου. Οι θάνατοι νέων ανθρώπων έχουν πάρει διαστάσεις πανδημίας και καμία κρατική υπηρεσία δεν τολμάει να ερευνήσει επισήμως τι συμβαίνει.

Ίσως γιατί φοβούνται πως μπορεί να βγουν πράγματα μη διαχειρίσιμα.

Oι αυξήσεις στους θανάτους σε καιρούς αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις δυτικές χώρες που εφάρμοσαν παρόμοιες τακτικές.

Τρομακτικά είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον αριθμό των θανάτων τις πρώτες 39 εβδομάδες στη χώρα καθώς προκύπτει σε σχέση με τις χρονιές πριν την πανδημία του κορωνοϊού και τους μαζικούς εμβολιασμούς μία αύξηση της τάξεως του 25%!

Τα ποσοστά ανά έτος, για την περίοδο 2016- 2021 ανέρχονται σε 10,4% το 2021 σε σχέση με το 2020 (95.142 θάνατοι), σε 0,4% το 2020 σε σχέση με το 2019 (94.725 θάνατοι), σε 6,1% το 2019 σε σχέση με το 2018 (89.311 θάνατοι), σε -5,4% το 2018 σε σχέση με το 2017 (94.380 θάνατοι) και σε 7,7% το 2017 σε σχέση με το 2016 (87.604 θάνατοι).

Με λίγα λόγια, το 2021 που ήταν χρονιά πανδημίας και μαζικών εμβολιασμών οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 10,4% σε σχέση με το 2020 που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

Το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.