ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια κορίτσια γυμνάζονται;

Ποια κορίτσια γυμνάζονται;

Τον τελευταίο μήνα πηγαίνω γυμναστήριο συστηματικά. Ναι, ξέρω, μπράβο μου. Εκεί που θεωρούσα αδύνατο να φτιάξω έτσι το πρόγραμμά μου, ώστε να ξεκλέψω μια ώρα από την ημέρα για να γυμναστώ, ξαφνικά αισθάνομαι τύψεις εάν δεν πάω 3-4 φορές την εβδομάδα. Έχασα ένα κιλό (χωρίς δίαιτα), 5 πόντους από την μέση, 4 πόντους από την κοιλιά και 1 πόντο από την περιφέρεια. Μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω να πηγαίνω, πέρα από τα λεφτά που έχω πληρώσει.

Τις πρώτες μέρες – σαν πρωτάρα στις αίθουσες του γυμναστηρίου- χάζευα τα κορίτσια που γυμνάζονταν. Ποιες είναι, τι ηλικία έχουν, πόσο καιρό γυμνάζονται; Μετά από κάποιες συζητήσεις που κάναμε δίπλα στον ψύκτη ή την ώρα που περιμέναμε να έρθει η σειρά μας για τον διάδρομο, συνειδητοποίησα ότι ο μέσος όρος ηλικίας έχει ανέβει (από την τελευταία φορά που βρέθηκα σε γυμναστήριο).

Αντί να βλέπεις κυρίως 20χρονες ή 30αρες, βλέπεις γυμνασμένες 40αρες και 50αρες που πηγαίνουν με ευλάβεια στο γυμναστήριο γιατί θέλουν να έχουν ένα ωραίο σώμα και καλή φυσική κατάσταση.

Ακόμα και 60αρες και 70αρες εντόπισα. Οι κάτω των 35 ήμασταν όλες juicy κορίτσια, αγχωμένα λόγω φθινοπώρου που ιδρώναμε πάνω στο ελλειπτικό για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. «Μην βιάζεσαι» μου είπε μια κυρία γύρω στα 45. «Κάποια στιγμή θα τα χάσεις, μην προσπαθείς να χάσεις 3 κιλά σε ένα μήνα» με συμβούλεψε κι είχε δίκιο. Η ίδια είχε πολύ καλύτερο σώμα από εμένα, αλλά πήγαινε γυμναστήριο τα τελευταία 2 χρόνια συστηματικά.

“Μπορεί να είναι νοικοκυρές, μπορεί να έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο” μου είπε μια φίλη μου αργότερα. “Μπορεί να δουλεύουν και περισσότερο από εμένα” της είπα.  Όλες τους είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να μην κάνουμε δίαιτες και ασκήσεις που μας εξαντλούν μόνο και μόνο επειδή επί ένα ολόκληρο χρόνο καθόμασταν στον καναπέ και τρώγαμε σουβλάκια. Εξάλλου, ρώτα τον εαυτό σου: Προτιμάς να ‘πεινάσεις’ και να ‘λιώσεις’ στον διάδρομο τώρα ή να τρως σωστά όλο τον χρόνο και να γυμνάζεσαι; Προτιμάς να χάσεις 3 κιλά που θα τα ξαναπάρεις ή να χάσεις 10 κιλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; Ξεκίνα γυμναστική αύριο κιόλας και του χρόνου οι συζητήσεις για δίαιτα και γυμναστική θα σου φαίνονται αστείες.

Until Next Time,

Mrs Etta Candy

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.