ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι «άγνωστες» χρήσεις της μαγειρικής σόδας πέρα από την κουζίνα

Οι «άγνωστες» χρήσεις της μαγειρικής σόδας πέρα από την κουζίνα

Γνωρίζατε πως η μαγειρική σόδα, πέρα από τις χρήσεις της στην κουζίνα, μπορεί να μας «λύσει» τα χέρια και σε άλλους τομείς, όπως η ομορφιά;

Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στο πρόσωπο, τα χέρια και τα μαλλιά σας και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο ευεργετική είναι και στον τομέα της ομορφιάς:

Μαλακώνει τα χέρια σας

Η μαγειρική σόδα μαλακώνει ιδιαιτέρως το σκληρό και ξηρό δέρμα των χεριών με τρόπο μαγικό. Απλώς φτιάξτε μια πάστα με 3 μέρη μαγειρικής σόδας και 1 μέρος νερού και τρίψτε την στα χέρια σας με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε τα χέρια σας με κρύο νερό και βάλτε λίγη ενυδατική κρέμα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Δίνει όγκο στα μαλλιά

Ποια δεν θέλει να αποκτήσει πλούσια και ογκώδη μαλλιά εύκολα και γρήγορα; Αν έχετε δοκιμάσει πολλά από τα σαμπουάν του εμπορίου και δεν είστε ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα στο σαμπουάν σας, σαπουνίστε και ξεπλύνετε κανονικά τα μαλλιά σας και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

Απομακρύνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαγειρική σόδα έχει την ιδιότητα να φωτίζει την περιοχή όπου εφαρμόζεται και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο αποτελεί σωτήρια επιλογή για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ανακατέψτε 3 μέρη μαγειρικής σόδας με 1 μέρος νερού μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα. Εφαρμόστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός κουταλιού και αφήστε να δράσει για περίπου 5- 10 λεπτά. Ξεπλύνετε προσεκτικά, προσέχοντας μην τρίψετε την πάστα στα μάτια σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.