ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Κάλεσμα σε 25.000 εθελοντές για να δοκιμάσουν εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Γαλλία: Κάλεσμα σε 25.000 εθελοντές για να δοκιμάσουν εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Κάλεσμα σε 25.000 ενήλικες εθελοντές απηύθυναν στη Γαλλία, προκειμένου να δοκιμάσουν εμβόλια που αναπτύσσονται κατά του κορωνοϊού.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν μέρος σε ευρείας κλίμακας κλινικές δοκιμές, οι οποίες στοχεύουν στην αξιολόγηση, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα διαφόρων υποψηφίων εμβολίων κατά του ιού COVID-19.

Οι κλινικές δοκιμές, που αφορούν στη δεύτερη και την τρίτη φάση εμβολίων, θα ξεκινήσουν αργότερα αυτόν τον μήνα και θα διεξαχθούν σε 24 νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εθελοντές καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γαλλικό δημόσιο ερευνητικό κέντρο της Ινσέρμ είναι εκείνο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το εγχείρημα. Στην ανακοίνωσή του δεν αποκάλυψε τα εμβόλια τα οποία θα αξιολογηθούν, απλώς επισήμανε ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε συνομιλίες με τις φαρμακευτικές εταιρίες. Πρόσθεσε, δε, ότι θα επιλέξει τους «πλέον υποσχόμενους» υποψηφίους για τις δοκιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.