ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θάσος: 45χρονη τουρίστρια πέθανε στην παραλία περιμένοντας το ασθενοφόρο

«Το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού βρισκόταν σε άλλο περιστατικό

Θάσος: 45χρονη τουρίστρια πέθανε στην παραλία περιμένοντας το ασθενοφόρο

Μια τουρίστρια από την Τσεχία έχασε τη ζωή της στην παραλία της Αστρίδας στη Θάσο η οποία κατέρρευσε λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το Τhesstoday.gr, το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 51 λεπτά, καθώς βρισκόταν σε άλλο περιστατικό σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την παραλία.

Επί 40 λεπτά, τέσσερις Ρουμάνοι τουρίστες προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη γυναίκα κάνοντας της ανάνηψη, χωρίς όμως επιτυχία.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων ΕΚΑΒ Καβάλας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζόμενων ΕΚΑΒ, Κώστας Τσιτσιλικάκης, εξέφρασε για κραυγή αγωνίας για τις σοβαρές ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι ελλείψεις.

Το μοναδικό ασθενοφόρο του νησιού βρισκόταν σε άλλο περιστατικό, στην ίδια περίπου περιοχή και επέστρεφε εκείνη την ώρα στο Κέντρο Υγείας. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αστρίς για την τουρίστρια, όμως ήταν αργά. Μιλάμε για μια απόσταση 30 χιλιομέτρων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της, καθώς ήταν αργά για να της παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια.

Ρουμάνοι τουρίστες κάνουν έκκληση μέσω του Forum Thassos, στις τοπικές και τις εθνικές αρχές για αξιοπρεπείς ιατρικές συνθήκες για τους τουριστικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό περιμένοντας επίσης ασθενοφόρο, έχασαν τη ζωή τους μια 19χρονη έγκυος στην Νέα Μάκρη, και μια 63χρονη γυναίκα στην Κω που ξεψύχησε πάνω στην καρότσα ενός αγροτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.