ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βράζει ο ελληνικός λαός: Νέα κινητοποίηση πολιτών έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία για το Σκοπιανό (φωτο)

Βράζει ο ελληνικός λαός: Νέα κινητοποίηση πολιτών έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία για το Σκοπιανό (φωτο)

Διαμαρτυρία για το Μακεδονικό έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Παιανία.

Με πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο και έχουν δημιουργήσει μπλόκο για να μην περάσουν στον χώρο της εκδήλωσης οι συγκεντρωθέντες.

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου και της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Αττικής έχει θέμα «Βαλκάνια με Ειρήνη, Σταθερότητα, Συνανάπτυξη», ενώ ομιλητές είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, από την πρώτη στιγμή της επίτευξης συμφωνίας Ελλάδας – ΠΓΔΜ τάχθηκε υπέρ της, θέτοντας παράλληλα θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής «εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν την υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.