ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Η ρεβάνς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας (βίντεο)

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: Η ρεβάνς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας (βίντεο)

Το βράδυ της Κυριακής, το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της ‘μετά Νεϊμάρ’ εποχής, το ‘Καμπ Νου’ έζησε έναν εφιάλτη καθώς η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 στο πρώτο ματς για το ισπανικό Σούπερ Καπ με απόλυτο πρωταγωνιστή (θετικό και αρνητικό) τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έκανε το 1-2 στο 80’ και λίγο μετά αποβλήθηκε για θέατρο σπρώχνοντας και τον διαιτητή με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές, αλλά οι «μερένχες» έφυγαν από την Βαρκελώνη με το επιβλητικό 1-3 (σκόραραν και στις καθυστερήσεις) που τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Από το βράδυ της Κυριακής βέβαια αντικείμενο συζήτησης είναι η αποβολή του Ρονάλντο, αλλά και η βαριά τιμωρία του (5 αγωνιστικές με την έφεση που κατέθεσε ο Πορτογάλος να απορρίπτεται).

«Κάτι συμβαίνει εδώ…», είπε ο Ζιντάν χθες δείχνοντας την ενόχληση του «δεν τα πάω καλά με τα νομικά ζητήματα», αντέτεινε ο Βαλβέρδε, αλλά κι οι δύο ξέρουν ότι η σημερινή απουσία του CR7 είναι πολύ σημαντική.

Το πόσο θα το ξέρουμε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας (η κανονική διάρκεια τουλάχιστον) με τους Καταλανούς να δείχνουν ότι πιστεύουν στην ανατροπή αναρτώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους βίντεο με τις τελευταίες μεγάλες τους νίκες στο «Μπερναμπέου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.