ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στ. Θεοδωράκης για capital controls: «Αυτό όμως που προέχει σήμερα είναι να σώσουμε ότι μπορούμε» (φωτό)

Στ. Θεοδωράκης για capital controls: «Αυτό όμως που προέχει σήμερα είναι να σώσουμε ότι μπορούμε» (φωτό)

Με ένα σκίτσο του Αρκά και ένα μήνυμα στο facebook τοποθετήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την επέτειο των 2 ετών από την επιβολή capital controls.

«Ακόμη αντηχούν στα αυτιά μου οι κραυγές “και τι σε νοιάζει εσένα ρε αν κλείσουν οι τράπεζες” – με το “ρε” τονισμένο. Μιλούσα στη Βουλή, τους προειδοποιούσα, και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποδοκίμαζαν» αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο επικεφαλής του Ποταμιού και προσθέτει: «Ήταν οι μέρες που η μισή κυβερνητική παράταξη – και ανά διαστήματα και ο μισός Τσίπρας – έλεγε “και τι έγινε αν πάμε στη δραχμή;”».

«Η χώρα πήγαινε στον γκρεμό με λαϊκίστικες τσαχπινιές. Το τι έγινε τελικά και γλυτώσαμε την ολική καταστροφή, δεν έχει ακόμη πλήρως αποκαλυφθεί» σημειώνει και καταλήγει: «Αυτό όμως που προέχει σήμερα είναι να σώσουμε ότι μπορούμε. Στα πανεπιστήμια, στη δικαιοσύνη, στην οικονομία… Με προτάσεις αλλά και με συγκρούσεις. Και να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι τα μεγάλα λάθη των άλλων ξεκινάνε πολλές φορές με τα δικά μας μικρά λάθη».

Δείτε το σχόλιό του στο facebook και το σκίτσο του Αρκά που ανήρτησε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.