ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο Κρήτης: Ανήλικοι λήστεψαν μία γυναίκα βγάζοντας μαχαίρι

Ηράκλειο Κρήτης: Ανήλικοι λήστεψαν μία γυναίκα βγάζοντας μαχαίρι

Σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης, δύο ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρι και λήστεψαν μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ όταν ένας 16χρονος από την Βουλγαρία κι ένας 17χρονος Κρητικός σταμάτησαν μία 56χρονη γυναίκα που κινούνταν στον δρόμο και με την απειλή μαχαιριού της έκλεψαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα ενημέρωσε τις αρχές και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.
Παράλληλα, συνελήφθη και η μητέρα του 17χρονου Κρητικού η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.