ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κύπρος: Καταδίκη 6 Τούρκων και Τουρκοκυπρίων για τα επεισόδια στην «Αφρίκα»

Κύπρος: Καταδίκη 6 Τούρκων και Τουρκοκυπρίων για τα επεισόδια στην «Αφρίκα»

To λεγόμενο «δικαστήριο» στα κατεχόμενα επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης για τους έξι Τούρκους έποικους και Τουρκοκύπριους συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από την εφημερίδα «Αφρίκα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, οι 6 συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση, με τις ποινές να κυμαίνονται μεταξύ 2 έως 6 μηνών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του «δικαστηρίου» 2 πρόσωπα καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης 6 μηνών, 2 πρόσωπα καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης 3 μηνών, και δύο άλλα πρόσωπα με ποινή 2 μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίθεση στην Αφρίκα έγινε μετά από δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, με τις οποίες στοχοποιούσε την εφημερίδα και τον διευθυντή της Σενέρ Λεβέντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.