ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Πάνω από το 50% θεωρούν ότι η εργασία στην αμυντική βιομηχανία προσδίδει κύρος και υψηλές αποδοχές

Ρωσία: Πάνω από το 50% θεωρούν ότι η εργασία στην αμυντική βιομηχανία προσδίδει κύρος και υψηλές αποδοχές

Οι Ρώσοι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% θεωρούν ότι η απασχόληση στην αμυντική βιομηχανία, προσδίδει κοινωνικό κύρος και προσφέρει υψηλές αποδοχές σε σχέση με τους άλλους τομείς της οικονομίας.

Τις διαθέσεις αυτές κατέγραψε η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε πρόσφατα το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (WCIOM).

Συγκεκριμένα, το 54% θεωρεί ότι η απασχόληση στην αμυντική βιομηχανία εξασφαλίζει ένα καλό κοινωνικό στάτους, ενώ το 52% θεωρεί ότι διασφαλίζει υψηλές αποδοχές. Το 25% των ερωτηθέντων πάντως έχει αντίθετη άποψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 47% δήλωσαν επίσης ότι θα ήθελαν να εργασθούθν στον τομέα αυτόν αυτή την περίοδο, κυρίως επειδή οι μισθοί είναι υψηλοί, το 44% δήλωσαν ότι θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας και το 27% δήλωσαν ότι τους αρέσουν τα όπλα και τα στρατιωτικά οχήματα. Παράλληλα σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση το 63% των ερωτηθέντων, θα ενέκρινε το επάγγελμα του μηχανικού για τα παιδιά τους στην αμυντική βιομηχανία όπως και και το επάγγελμα του εξειδικευμένου τεχνίτη στον τομέα αυτό. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε απo το WCIOM και το Sputnik, στα μέσα Αυγούστου σε δείγμα 1200 ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.