ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δύο ελεφαντίνες σώζουν μικρό ελεφαντάκι από πνιγμό (βίντεο)

Δύο ελεφαντίνες σώζουν μικρό ελεφαντάκι από πνιγμό (βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική σκηνή κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας στον ζωολογικό κήπο της Σεούλ στην Νότια Κορέα. Ένα μικρό ελεφαντάκι κάθεται δίπλα στην μικρή τεχνίτη λιμνούλα προσπαθώντας να πιει νερό όταν ξαφνικά πέφτει μέσα. Η μητέρα τους τρομοκρατημένη προσπαθεί να το φτάσει και ειδικά την προβοσκίδα του που βυθίζεται μέσα στο νερό.

Μια άλλη ελεφαντίνα που βρισκόταν κοντά τρέχει να βοηθήσει αλλά ούτε αυτή μπορεί να το φτάσει με την προβοσκίδα της και έτσι η μητέρα πέφτει μέσα στο νερό οδηγώντας το μικρό της έξω από αυτό. Το συγκινητικό στην όλη υπόθεση σύμφωνα με τους ανθρώπους του ζωολογικού κήπου είναι το ενδιαφέρον που επέδειξε η ελεφαντίνα που βρισκόταν κοντά, δείχνοντας πως και οι ελέφαντες επιδεικνύουν μεγάλη ομαδική ευαισθησία όταν πρόκειται για τα μικρά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.