ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα θρίλερ έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα!

Αυτά είναι τα θρίλερ έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα!

Σοκαριστικές ιστορίες με άτομα της «διπλανής» πόρτας που βασίζονται σε εντελώς πραγματικές καταστάσεις! Ακραίο; Και όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!

Ωστόσο να δηλώσουμε ότι δε πρόκειται για splatter, ούτε για ταινίες με ιστορίες διάσημων δολοφώνων.

Christiane F- We Children From Bahnhof Zoo

H πραγματική ιστορία μιας 15χρονης κοπέλας στο Βερολίνο του 1977 που έχει βυθιστεί στον κόσμο της ηρωίνης και της πορνείας, συγκλονίζει ακόμη και σήμερα.

True Story

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο James Franco και υποδύεται τον Christian Longo έναν φαινομενικά συνηθισμένο Αμερικανό πολίτη που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του και των παιδιών του.

Heaven Knows What

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο τοξικομανείς, η οποία περνάει από πολλά οδυνηρά στάδια. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, «ανακαλύφθηκε» στο δρόμο από τον σκηνοθέτη της ταινίας, καθώς ζητούσε χρήματα για να πάρει τη δόση της. Η ερμηνεία της είναι συγκλονιστική, ακριβώς επειδή είναι αληθινή.

Elephant

Η ταινία τοποθετείται στο Watt High School στο Όρεγκον και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Columbine Massacre όπου δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν και 24 ακόμα τραυματίστηκαν.

Ήταν η πρώτη μαζική επίθεση με όπλα σε σχολείο της Αμερικής που έφερε στο προσκήνιο το τεράστιο ζήτημα για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη βία στα βιντεοπαιχνίδια, τη χρήση του ίντερνετ και το bullying στο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Bully
Η ιστορία του έφηβου Bobby Kent, τον οποίο δολοφόνησαν οι φίλοι του ύστερα από συστηματική σωματική, νοητική και σεξουαλική κακοποίηση που είχαν υποστεί από τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.