ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Κινέζοι τουρίστες βούτηξαν σε νερά με -50 βαθμούς στο πιο παγωμένο χωριό του κόσμου!

Βίντεο: Κινέζοι τουρίστες βούτηξαν σε νερά με -50 βαθμούς στο πιο παγωμένο χωριό του κόσμου!

Κινέζοι τουρίστες στο ρωσικό χωριό Oymyakon αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βούτηξαν στα παγωμένα νερά.

Το Oymyakon βρίσκεται στα βόρεια της Ρωσίας και είναι ένας από τους πιο κρύους κατοικημένους τόπους στον κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα, βίωσε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, που έσπασε το ψηφιακό θερμόμετρο της πόλης και έφτασε κάτω από τους -62 βαθμούς Κελσίου.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε μια ομάδα τουριστών από το να βουτήξουν τα παγωμένα νερά μιας ιαματικής πηγής. Η συγκεκριμένη ομάδα έμενε στο ξενοδοχείο Ouimu, που συστήνει στους πελάτες του να βιώσουν ένα τοπικό χόμπι και να κάνουν ένα αρκτικό μπάνιο σε μια τοπική πηγή.

Τη στιγμή αυτή κατέγραψε κάμερα και δείχνει τους πέντε γενναίους ή τρελούς άνδρες να τρέχουν στο παγωμένο νερό και να φωνάζουν όλη την ώρα. Μάλιστα, έριχνε παγωμένο νερό ο ένας στον άλλο ενώ ένας σκύλος φαίνεται να τους παρατηρεί από την άκρη, χωρίς να θέλει να βουτήξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.