ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Δόθηκε για χρήση ο κεντρικός διάδρομος προσαπογείωσης

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Δόθηκε για χρήση ο κεντρικός διάδρομος προσαπογείωσης

Παραδόθηκε προς λειτουργία ο κεντρικός διάδρομος προσαπογείωσης 16-34 του αεροδρομίου «Μακεδονία», όπως είχε ανακοινώσει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από την πλευρά της Fraport Greece, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Παπάζογλου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όλα λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για τα έργα που έγιναν στο σημείο τομής του κεντρικού διαδρόμου προσαπογείωσης, είχε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Για το διάστημα υλοποίησης των έργων χρησιμοποιήθηκε βοηθητικός διάδρομος (τροχόδρομος), που σε συνδυασμό με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων στη διάρκεια του χειμώνα.

Ωστόσο, τα έργα που αρχικά είχαν προγραμματιστεί να γίνουν νωρίτερα, μετατέθηκαν στο χειμώνα, ύστερα από αίτημα των φορέων του τουρισμού και των τοπικών αρχών, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που υπάρχει τη θερινή σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τη Fraport Greece, ο κ. Παπάζογλου δήλωσε ότι τα άμεσα βελτιωτικά έργα έχουν ξεκινήσει και αφορούν ορισμένες “βελτιωτικές κινήσεις στις τουαλέτες και στους εμπορικούς χώρους, ενώ γίνονται έργα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας αλλαγής ροών και ελέγχου των επιβατών, ώστε να μην δημιουργείται συμφόρηση”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου, μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι για οβίδες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναμένεται να ξεκινήσει η θεμελίωση του νέου τερματικού σταθμού έκτασης 32.000 τμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.