Χριστός Ανέστη!

Καταγγελία 16χρονης για βιασμό από συμμαθητή της στο Κορδελιό: «Ακόμα δύο περιστατικά» λέει ο δικηγόρος της

Ο 16χρονος αρνείται τις καταγγελίες και δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από το ΕΠΑΛ

Καταγγελία 16χρονης για βιασμό από συμμαθητή της στο Κορδελιό: «Ακόμα δύο περιστατικά» λέει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Αμασόγλου, συνήγορος μίας από τις κοπέλες που κατήγγειλαν βιασμό από συμμαθητή τους στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι υπάρχουν ακόμα δύο περιστατικά που αφορούν την υπόθεση.

«Φοβάμαι ότι είναι η αρχή μιας μεγάλης ιστορίας, η οποία μακάρι να μην πάρει έκταση. Πέρα από τις δύο μαθήτριες έχουμε ακούσει για δύο ακόμη περιστατικά», είπε.

Ο κ. Αμασόγλου εξιστόρησε το πώς έγινε το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης από τον συμμαθητή της στις 16 Οκτωβρίου.

«Κατά τη διάρκεια της σχολικής μέρας, ο φερόμενος ως δράστης, παρέσυρε τη συμμαθήτρια του στο σπίτι, με το πρόσχημα να μιλήσουν γιατί αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά θέματα, και προέβη στις πράξεις αυτές οι οποίες καταγγέλλονται. Μετά το περιστατικό το κορίτσι έπεσε σε βαριά κατάθλιψη. Για μέρες δεν έτρωγε και δεν μιλούσε με κανέναν. Οι γονείς πλησίασαν το παιδί και σιγά-σιγά, στις 28 Οκτωβρίου μίλησε στη μητέρα και την επόμενη ημέρα κατήγγειλαν στην αστυνομική διεύθυνση το περιστατικό».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Αμασόγλου, έχει πληροφορίες πως υπάρχουν και άλλα περιστατικά παρενόχλησης στο σχολείο και από άλλους νεαρούς. Σχολιάζοντας το γεγονός ο δικηγόρος της μαθήτριας είπε ότι ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από το ΕΠΑΛ. Γεγονός που αποτρέπει τις δύο καταγγέλλουσες από το να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.