ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

«Παλιό αδρανές πολεμικό υλικό» η χειροβομβίδα που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη (upd)

«Παλιό αδρανές πολεμικό υλικό» η χειροβομβίδα που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη (upd)

Μετά απο τηλεφωνική κλήση για εντοπισμό χειροβομβίδας σε οικόπεδο κοντά στο παλιό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται εντός κατοικημένης περιοχής, η Αστυνομία έσπευσε με την συνδρομή πυροτεχνουργών για την εξουδετέρωση του εκρηκτικού υλικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη χειροβομβίδα φέρεται να εντόπισε κάτοικος της περιοχής κατά τη διάρκεια κηπευτικών εργασιών.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για «παλιό αδρανές πολεμικό υλικό».
Η ανενεργή χειροβομβίδα, που εντοπίστηκε στη διάρκεια κηπευτικών εργασιών, περισυνελέγη από πυροτεχνουργό του στρατού, παρουσία και των αστυνομικών αρχών.
Ο τύπος και η χρονολόγησή της θα διακριβωθούν, εντός των επόμενων ημερών, κατά την περαιτέρω εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης όπου και μεταφέρθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.