ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς στη Βοστόνη – Υπάρχουν δέκα τραυματίες (φωτό, βίντεο) (upd2)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς στη Βοστόνη – Υπάρχουν δέκα τραυματίες (φωτό, βίντεο) (upd2)

Η Αστυνομία της Μασαχουσέτης αναφέρει ότι ένα ταξί χτύπησε μια ομάδα ανθρώπων στην οδό Porter στην ανατολική Βοστώνη τη Δευτέρα.

Η σκηνή της συντριβής ήταν κοντά στην περιοχή του λεωφορείου του αεροδρομίου Logan.

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, καθώς τα θύματα μεταφέρονται σε ασθενοφόρα – η κατάσταση της υγείας τους παραμένει προς το παρών άγνωστη.

Ο οδηγός παρέμεινε στη σκηνή και ανακρίνεται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό δεν συσχετίζεται με την τρομοκρατία.

Η κρατική αστυνομία έδωσε την ακόλουθη ενημέρωση: «Σε περίπου 1:40 μ.μ. Ένα ταξί χτύπησε μια ομάδα ανθρώπων που στέκονταν έξω από ένα κτίριο στην «πιάτσα» των ταξί στο αεροδρόμιο Logan, που βρίσκεται στο Porter St, στην Ανατολική Βοστόνη. Διάφοροι πεζοί τραυματίστηκαν. Οι τραυματισμοί κυμαίνονται από σοβαρούς έως δευτερεύων. Τα θύματα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Βοστόνης. Η περιοχή όπου οι άνθρωποι στέκονταν είναι ένας χώρος πού κάνουν διάλειμμα οι οδηγοί ταξί. Οι Αστυνομικοί ανακρίνουν τον οδηγό αυτή τη στιγμή, έναν 56χρονο άντρα του Cambridge. Η ταυτότητά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής.

Δέκα άτομα υπέστησαν τραυματισμούς ποικίλης σοβαρότητας ως αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, στο Ιατρικό Κέντρο Tufts και σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση. Στο προκαταρκτικό σημείο της έρευνας, δεν υπάρχουν πληροφορίες που να δείχνουν ότι η συντριβή ήταν σκόπιμη.Το ταξί έχει κατασχεθεί για περαιτέρω έρευνα.»

https://twitter.com/Breaking911/status/881947076279586816

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.