ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λέρος: Σύλληψη ανήλικου διαρρήκτη

Λέρος: Σύλληψη ανήλικου διαρρήκτη

Προτού περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου διαλεύκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος την διάρρηξη που είχε γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην κατοικία μιας γυναίκας στη Λέρο. Εκτός από τον ανήλικο Έλληνα δράστη, συνέλαβαν και την μητέρα του.

Ο 17χρονος διαρρήκτης είχε παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού και είχε αρπάξει από μέσα χρήματα και διάφορα τιμαλφή άγνωστης αξίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του νεαρού τα κλοπιμαία και τα απέδωσαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ ο 17χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κλοπή, μαζί με τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πρόλαβαν να κάνουν… βόλτες με το ποδήλατο ενός 22χρονου που έκλεψαν στον Βόλο ένας 24χρονος και η 23χρονη φίλη του! Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και το ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.