ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κρεμλίνο: «Ρώσοι υπήκοοι μπορεί να βρίσκονται στην Συρία ως εθελοντές» (βίντεο)

Κρεμλίνο: «Ρώσοι υπήκοοι μπορεί να βρίσκονται στην Συρία ως εθελοντές» (βίντεο)

Ο προεδρικός εκπρόσωπος της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Τετάρτη ότι Ρώσοι υπήκοοι ενδέχεται να αναπτυχθούν στη Συρία ως εθελοντές ή με άλλους σκοπούς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη ρωσική στρατιωτική ομάδα που λειτουργεί ήδη στη χώρα.

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, 40 Ρώσοι υπήκοοι σκοτώθηκαν στη Συρία από την αρχή του έτους και ορισμένοι από αυτούς ήταν ιδιωτικοί στρατιωτικοί εργολάβοι.

«Μπορεί να υπάρχουν Ρώσοι υπήκοοι στη Συρία που διαμένουν εκεί ως εθελοντές ή για κάποιους άλλους σκοπούς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την κυβέρνηση και το υπουργείο Άμυνας» σχολίασε ο Πεσκόφ για το θέμα. «Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσετε το Reuters για το πού έλαβαν αυτές τις πληροφορίες και ποια ήταν η πηγή.»

Ο Πέσκοφ πρόσθεσε ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είναι η μόνη πηγή των επίσημων εκθέσεων για τα θύματα των ρωσικών στρατιωτικών που εμπλέκονται στη σύγκρουση.​

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.