ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Φινλανδία: Σύλληψη δυο ακόμη ύποπτων για το μακελειό στο Τουρκού

Φινλανδία: Σύλληψη δυο ακόμη ύποπτων για το μακελειό στο Τουρκού

Η φινλανδική αστυνομία συνέλαβε ακόμη δυο άνδρες που έχουν δημιουργήσει αναστάτωση σχετικά με την καταγωγή τους, για το μακελειό στο Τουρκού.

Οι άνδρες που συνελήφθησαν είπαν στις φινλανδικές αρχές ότι είναι από την Αλγερία και στις σουηδικές αρχές ότι είναι από το Μαρόκο, ανέφερε η αστυνομία.

Η αστυνομία έχει προφυλακίσει τον βασικό ύποπτο, έναν μαροκινό αιτούντα άσυλο καθώς και τρεις άλλους υπόπτους σε σχέση με τις δολοφονίες, για τις οποίες υποπτεύονται ότι υπάρχει τρομοκρατικό κίνητρο.

Σε μια ακροαματική διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο 18χρονος ομολόγησε την επίθεση, αλλά δεν παραδέχθηκε ότι είχε τρομοκρατικό κίνητρο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος Κάαρλε Γκουμέρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αιματηρή επίθεση της περασμένης Παρασκευής δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.