ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Δολοφονία στην Σητεία: Προφυλακίστηκε o Βούλγαρος αστυνομικός (upd)

Δολοφονία στην Σητεία: Προφυλακίστηκε o Βούλγαρος αστυνομικός (upd)

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ο 37χρονος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger.

Αυτή την ώρα απολογείται η Βουλγάρα σύζυγος του αδικοχαμένοι γιατρού. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η ίδια αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα.

Η απολογία

«Εγώ τα έκανα όλα. Εγώ παντού. Ήταν δική μου ιδέα το έγκλημα. Το σκέφτηκα και το πραγματοποίησα χωρίς τη συμμετοχή κανενός. Το μετάνιωσα… Νιώθω πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμπλέκετε την γυναίκα σε όλο αυτό. Ήθελα να τη σώσω από ένα γάμο που δεν περνούσε καθόλου καλά με τον άντρα της. Είχαμε δύο χρόνια σχέση, την αγαπούσα, ήθελα να τη σώσω και αυτό έκανα. Σε όλο αυτό ήμουν μόνος μου», δήλωσε ο δράστης κατά την απολογία του.

Ο δικηγόρος του Βούλγαρου δολοφόνου, Γιάννης Μανδελένης δήλωσε σε ιστοσελίδα: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε. Στη δικογραφία και οι δύο παραδέχονται τη σχέση τους. Όλη αυτή η παραφιλολογία με το παιδί δεν προκύπτει από πουθενά, γιατί το παιδί είναι πιο μεγάλο από τη σχέση τους. Το παιδί είναι τεσσάρων ετών και η σχέση τους μετρά δύο χρόνια.Διέπραξε το έγκλημα γιατί ήθελε να τη σώσει από ένα γάμο με πολλά προβλήματα και αυτό έκανε . Πήρε όλη την ευθύνη του εγκλήματος , μόνος του».

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα Δικαστήρια Νεάπολης και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 37χρονος Βούλγαρος ισχυρίζεται ότι είχε λάβει απειλητικό sms από τον γιατρό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.