ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Βόλος: 40χρονος επιτέθηκε σε υπάλληλο επιχείρησης – «Είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα»

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε πως το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί

Βόλος: 40χρονος επιτέθηκε σε υπάλληλο επιχείρησης – «Είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα»

Στιγμές που θα τις θυμάται σε όλη της την ζωή βίωσε μια 23χρονη υπάλληλος επιχείρησης εστίασης στο Βόλο, καθώς δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν 40χρονο οποίος μπήκε μέσα στο χώρο και άρχισε να την κυνηγάει επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και υβρίζοντάς τη χυδαία.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η νεαρή εργαζόμενη ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία και από εχθές (17/5) έχουν ξεκινήσει εντατικοί έλεγχοι προκειμένου να εντοπισθεί ο δράστης, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά, αλλά και αλκοολισμού και είναι γνωστός στην περιοχή.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 18:00, όποτε ανέλαβε δουλειά η 23χρονη.

«Με κυνήγησε, έτρεξα για να τον αποφύγω και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα», περιέγραψε σοκαρισμένη η 23χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση, μιλώντας στον «Ταχυδρόμο».

«Μόλις είχα πιάσει δουλειά και ήμουν μόνη μου στο μαγαζί. Έστηνα τα τραπέζια και κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί. Φατσικά είναι γνωστός στον Βόλο και έχω ακούσει να τον αποκαλούν “ο τρελός”.

Ανέπτυξα ταχύτητα για να κλειδώσω το μαγαζί για να μην μπει μέσα και τότε ξεκίνησε να με κυνηγάει. Μπήκα μέσα και κόλλησε στην πόρτα. Άρχισε να με απειλεί εκτοξεύοντας χυδαίες και πρόστυχες εκφράσεις», προσέθεσε.

Με ψυχραιμία και ασφαλής εντός του καταστήματος που ήταν σήκωσε το κινητό της και τον προειδοποίησε πως θα τον καταγράψει. Τότε μόνο ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή και δεν ξαναγύρισε.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε πως το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί.

«Τον βρήκα μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, δεν ξέρω πώς μπήκε. Μου ζήτησε μία κόκα κόλα και μου είπε ότι είναι άστεγος. Του έδωσα, όμως στη συνέχεια ζήτησε και ένα μπουκάλι κρασί, δηλώνοντας πως είναι αλκοολικός. Τότε τον έδιωξα» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης, αδυνατώντας να πιστέψει τι θα ακολουθούσε λίγες ώρες αργότερα.

«Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει. Μου περιέγραψε τον άνδρα και τη στιχομυθία που είχαν μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος που έδιωξα κακήν κακώς το μεσημέρι.

Ενημερώσαμε την αστυνομία, η οποία είπε ότι θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του», πρόσθεσε ο ίδιος, εκφράζοντας ανακούφιση που «ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο στην κοπέλα που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο μαγαζί».

Έκκληση του ιδιοκτήτη είναι να αυξηθούν οι περιπολίες, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων των πολιτών του Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.