ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Επαγγελματική» ληστεία χρηματοκιβωτίου από εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας

«Επαγγελματική» ληστεία χρηματοκιβωτίου από εργοστάσιο της ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας για να εντοπίσει τους άγνωστους διαρρήκτες που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις μιας αρτοβιομηχανίας κοντά στην ΒΙ.ΠΕ. της πόλης και, αφού εξουδετέρωσαν τα συστήματα ασφαλείας, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο.

Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα του Σαββάτου ως και το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η αρτοβιομηχανία στην περιοχή Ασπρόχωμα δεν λειτουργούσε. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού, αλλά και το κλειστό κύκλωμα που κατέγραφε τους χώρους με κάμερες. Έτσι, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εισβολείς δεν πείραξαν κάτι στις εγκαταστάσεις, αλλά πήραν μόνο το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα της εταιρείας, όπως κατέθεσαν οι υπεύθυνοί της στους αστυνομικούς. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι δράστες φορούσαν γάντια και είχαν πάρει τα μέτρα τους για να μην αφήσουν ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.