ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Yakuza: Τι αποκαλύπτει αφεντικό μεγάλης συμμορίας της Ιαπωνίας (βίντεο)

Yakuza: Τι αποκαλύπτει αφεντικό μεγάλης συμμορίας της Ιαπωνίας (βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν εκ των αρχηγών της ιαπωνικής μαφίας, μίας από τις πιο ισχυρές μαφίες στον κόσμο, να αποκαλύπτει φοβερά πράγματα.

Να μιλάει για τον κώδικα τιμής της οργάνωσης αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Yakuza τα τελευταία χρόνια, κυρίως όσον αφορά στα μέλη της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το πρόβλημα είναι ότι πολλά μέλη της Γιάκουζα έχουν χάσει τον δρόμο τους. Έχουν γίνει συνηθισμένοι γκάνγκστερς».

Μιλάει επίσης για τα…57 παιδιά του και ότι δεν θα ανακατευθεί για το τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον τους! «Αν θέλουν να γίνουν Γιάκουζα ας γίνουν. Αλλά θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν σκοτώσουν κάποιον τότε πρέπει να μπουν να μπουν φυλακή».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.