ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στ.Μπαλάσκας: «Ψάχνουμε παντού τον αστυνομικό που χτύπησε το παιδί – Έχει εξαφανιστεί»

Στ.Μπαλάσκας: «Ψάχνουμε παντού τον αστυνομικό που χτύπησε το παιδί – Έχει εξαφανιστεί»

Αναζητείται ο αστυνομικός που χαστούκισε τον 11χρονο στο Μενίδι, σύμφωνα με τον Στράτο Μπαλάσκα.

«Ο συνάδελφος αναζητείται, τον ψάχνουν παντού, έχει εξαφανιστεί», αποκάλυψε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά το παιδί στο Μενίδι. Όπως εκτίμησε, θα εμφανιστεί αφού περάσει το αυτόφωρο.

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε, επίσης, ότι ο αστυνομικός χαρακτηρίζεται «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής». Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ότι εν λόγω αστυνομικός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με βιαιοπραγίες εις βάρος πολιτών. ότι Εκφράζοντας την άποψη του, τόνισε ότι αστυνομικός «όχι, δεν έχει θέση στο σώμα», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν αρμόδιοι θεσμοί που θα το κρίνουν αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στράτος Μπαλάσκας σχολίασε και την άμεση παρέμβαση της φυσική ηγεσία και την αποπομπή του αστυνομικού από το σώμα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν 42.000 αστυνομικοί και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο «έχουμε επτά ελεγκτικούς μηχανισμούς για να πατάξουμε τέτοια περιστατικά». Για το συμβάν στο Μενίδι, παρενέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας ότι «όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.