ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Win-win a la Turka: 22 παραβάσεις-παραβιάσεις σήμερα!

Win-win a la Turka: 22 παραβάσεις-παραβιάσεις σήμερα!

Με μεγάλη σαφήνεια η Άγκυρα έδειξε πως ακριβώς εννοεί το win-win ή καζάν-καζάν επί το τουρκικότερο, σήμερα στο Αιγαίο με συνολικά 22 παραβιάσεις και παραβάσεις των εναέριων συνόρων μας.

Ας δούμε την συγκομιδη από την σαρωτική επίσκεψη της τουρκικής Αεροπορίας και του Ναυτικού της γειτονικής χώρας και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους, ιδίως στο ΥΠΕΞ.

Ας ξην ξεχνάμε ότι ακόμα και την ημέρα που βρισκόταν ο Α.Σαμαράς στην Κωνσταντινούπολη είχαν βγάλει όλο τον στόλο τους στο Αιγαίο, όπως είχε αποκαλύψει το defencent.gr.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 4 (12 Α/Φ) 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 7 (4 Ε/Π & 3 CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 19

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2 (4 Α/Φ)

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :  9

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : –

Οι παραβιάσεις έγιναν κατά κύριο λόγο στο βόρειο και βορειονατολικό Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.