ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

RFP για το νέο ιπτάμενο τάνκερ της USAF προ των πυλών

RFP για το νέο ιπτάμενο τάνκερ της USAF προ των πυλών

Η Αμερικανική αεροπορία (USAF: United States Air Force) γνωστοποίησε πρόσφατα μέσω ανακοίνωσης τύπου ότι σε λίγες ημέρες θα εκδώσει την νέα αίτηση για την υποβολή προτάσεων (RFP: Request For Proposal) στο πλαίσιο του προγράμματος KC-X.

Η αίτηση για την υποβολή προσφοράς θα αποσταλεί σε διάφορους κατασκευαστές ανά τον κόσμο και αφορά την προμήθεια ενός νέου αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού που θα καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες της Αμερικανικής αεροπορίας (USAF) στο μέλλον. Το πρόγραμμα προβλέπει την προμήθεια 179 αεροσκαφών για την ανανέωση μέρους του πεπαλαιωμένου στόλου των ιπτάμενων τάνκερ KC-135 Stratotanker της USAF. O διαγωνισμός που θα ακολουθήσει θα είναι ανοικτός και αυτό το επιβεβαίωσε επανειλημμένα η Αμερικανική αεροπορία, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κατατάξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρώτο μεταξύ των προτεραιοτήτων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.