ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Αυστραλία παραλαμβάνει τρία ελικόπτερα Α109Ε

H Αυστραλία παραλαμβάνει τρία ελικόπτερα Α109Ε

Η Raytheon Australia υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τη Διοίκηση Ναυτικών Συστημάτων του Ναυτικού της Αυστραλίας, για την εκπαίδευση των νέων χειριστών που προορίζονται να επανδρώσουν τα ελικόπτερα της ναυτικής αεροπορίας της χώρας.

Τα τρία ελικόπτερα Α109Ε  που θα παραληφθούν θα υποστηρίζονται από τη Raytheon Australia και για τα τέσσερα χρόνια που προβλέπει το αξίας 24 εκατ. δολαρίων συμβόλαιο. Τα δύο θα παραληφθούν από την Agusta Westland. Μέχρι πρότινος τα χρησιμοποιούσε η Σουηδική Αεροπορία. Το δε τρίτο ανήκε σε ιδιωτικό φορέα στη Γαλλία. Τα ελικόπτερα Α109 που θα αξιοποιήσει για σκοπούς εκπαίδευσης η Αυστραλιανή ναυτική αεροπορία είναι πλήρως εξοπλισμένα για τη διεξαγωγή αποστολών ημέρα και νύχτα, ακόμη και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Τέλος, σημειώνεται ότι το αρχικό στάδιο της εκπαίδευσης των υποψήφιων χειριστών ελικοπτέρων της Αυστραλιανής αεροπορίας, ολοκληρώνεται σε μονοκινητήρια ελικόπτερα τύπου AS 350 Squirrel.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.