ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκσυγχρονισμός του ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης των Αυστραλιανών AP-3C Orion

Εκσυγχρονισμός του ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης των Αυστραλιανών AP-3C Orion

Με βάση ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας της Αυστραλίας, η ΒΑΕ Systems θα αναλάβει τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρονικού συστήματος επιτήρησης των αεροσκαφών AP-3C Orion της Αυστραλιανής Αεροπορίας.

Το σχετικό συμβόλαιο υπογράφηκε στις 11 Μαίου, είναι ύψους 76,1 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας και βάσει αυτού η βρετανική εταιρεία θα αναλάβει την αντικατάσταση συγκεκριμένων τμημάτων του ήδη διαθέσιμου συστήματος και μέρους του επίγειου εξοπλισμού συντήρησης και υποστήριξης. Τα ΑΡ-3C με το νέο σύστημα θα ενταχθούν σε υπηρεσία το 2011, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πυρήνας των συστημάτων του θα προέρχεται από τον αντίστοιχο των αεροσκαφών εναέριας έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου Wedgetail. Τα αεροσκάφη AP-3C επιχειρούν από την αεροπορική βάση της RAAF στο Edinburg της Νότιας Αυστραλίας και τα τελευταία χρόνια τελούν υπό αναβάθμιση στο πλαίσιο ενός προγράμματος ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Το νέο συμβόλαιο εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα αναβάθμισης. Τα αεροσκάφη του τύπου αναμένεται να παραμείνουν σε υπηρεσία μετά το 2020, καθώς αποτελούν έναν από τα πιο ζωτικά στοιχεία του συστήματος επιτήρησης ακτών και θαλάσσιων περιοχών και αναγνώρισης της Αυστραλίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.