ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ταϊλάνδη θα αγοράσει ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ

Η Ταϊλάνδη θα αγοράσει ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ

Τη διαδικασία FMS (Foreign Military Sales) για την αγορά έξι ελικοπτέρων ειδικών επιχειρήσεων Sikorsky MH-60S KnightHawk έχει αρχίσει η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Το συμβόλαιο το οποίο θα περιλαμβάνει έξι ελικόπτερα MH-60S, 14 κινητήρες, ανταλλακτικά και διάφορα άλλα υλικά, θα είναι ύψους 246 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ. Ήδη η US Defense Security Cooperation Agency έχει υποβάλλει το αίτημα στο Κογκρέσο των ΗΠΑ το οποίο θα εγκρίνει την πραγματοποίηση της πώλησης. Ως αιτιολογικό της πώλησης προβάλλεται η ανάγκη της Ταϊλάνδης να ενισχύσει την αμυντική της ικανότητα στις περί αυτή θάλασσες, όπως και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.