ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πακέτο αισθητήρων των ιαπωνικών AW139

Το πακέτο αισθητήρων των ιαπωνικών AW139

Η εταιρεία FLIR Systems ανακοίνωσε ότι η Ιαπωνική Ακτοφυλακή παρέλαβε τρια ελικόπτερα AgustaWestland AW139 τον Μάρτιο, τα οποία διαθέτουν το πακέτο αισθητήρων της εταιρείας Star SAFIRE HD. 

Η εταιρεία FLIR Systems ανακοίνωσε ότι η Ιαπωνική Ακτοφυλακή παρέλαβε τρια ελικόπτερα AgustaWestland AW139helicopters in March, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, τα οποία διαθέτουν το πακέτο αισθητήρων της εταιρείας Star SAFIRE HD. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκδοση HD είναι ο μόνος αισθητήρας στην κατηγορία του που μπορεί να παράσχει βίντεο υψηλής ανάλυσης από όλους τους αισθητήρες που περιλαμβάνει, ανταποκρινόμενο πλήρως σε αμερικάνικες και ΝΑΤΟϊκές προδιαγραφές για σύλληψη ψηφιακού βίντεο.

Όπως είναι γνωστό, τα εν λόγω ελικόπτερα θα χρησιμοποιηθούν για αποστολές επιτήρησης και Έρευνας και διάσωσης. Είναι τα πρώτα ενός προγράμματος προμήθειας συνολικά 24 ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.