ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη κόντρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)

Απίστευτη κόντρα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (βίντεο)

Μια Formula 1, ένα Tesla, μια μοτοσυκλέτα, δύο… αεροσκάφη, μια Lotus Evora και μία Aston Martin. Ναι, όλα αυτά ήρθαν αντιμέτωπα στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης σε μία επική κόντρα. Δεν θέλετε να μάθετε ποιoς κέρδισε;

Η εν λόγω κόντρα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων σε φεστιβάλ τεχνολογίας στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, λίγες εβδομάδες πριν μπει και επίσημα σε λειτουργία. Πρωταγωνιστές ένα μονοθέσιο της Red Bull Racing, το πανίσχυρο υπετροφοδοτούμενο Kawasaki H2R, το οποίο μάλιστα οδηγούσε ο παγκόσμιος πολυπρωταθλητής Kenan Sofuoglu, το Tesla P100DL, μια Lotus Evora 430 GT,μια Aston Martin Vantage, ένα F16 της τούρκικης πολεμικής αεροπορίας και ένα και ένα πανάκριβο ιδιωτικό jet Challenger 605.

Αν και δεν έχει φτιαχτεί για τέτοιου είδους κόντρες η Formula 1 δεν ήταν τελικά η νικήτρια, όπως θα περίμενε κανείς σε αυτή την αναμέτρηση, ίσως λόγω και της απειρίας του πιλότου που την οδηγούσε νεαρού Βρετανού Jake Dennis.

Ας αφήσουμε όμως την εικόνα να μιλήσει στο παρακάτω βίντεο, όπου θα ανακαλύψετε φυσικά και το νικητή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.