ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναγερμός στην Κίνα: Συνετρίβη αεροσκάφος στο νησί Χαϊνάν- Βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή

Συναγερμός στην Κίνα: Συνετρίβη αεροσκάφος στο νησί Χαϊνάν- Βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κίνα, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, έλαβε χώρα τραγικό περιστατικό με συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στη νήσο Χαϊνάν πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με αναφορές, ένα διθέσιο μαχητικό αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Κίνας (PLA Navy) συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής στη νότια επαρχία Ledong του νησιού Hainan, ενώ φέρεται να έχουν σκοτωθεί οι δύο πιλότοι, χωρίς ωστόσο τις κινεζικές αρχές να έχουν επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία

Ειδικότερα, η επίσημη εφημερίδα PLA Daily αναφέρει στο ότι η συντριβή έγινε πριν από λίγες ώρες και έχει διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Η αναφορά του Πολεμικού Ναυτικού του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας, δεν επιβεβαίωσε ούτε ενδεχόμενες απώλειες ούτε ταυτοποίησε τον τύπο του μαχητικού jet που συνετρίβη, ωστόσο, γνωρίζοντας πως το αεροσκάφος είναι διθέσιο και υπάγεται στην υπηρεσία του κινεζικού ΠΝ, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για το J-15, ωστόσο αυτό αναμένεται να εξακριβωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το νησί Χαϊνάν, βρίσκεται στη Νότια Σινική Θάλασσα και διαθέτει πολλές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που αποσκοπούν στην προβολή ισχύος του Πεκίνου αναφορικά με τις εδαφικές διεκδικήσεις του στην θαλάσσια αυτή περιοχή

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.