ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμβόλαιο στη Raytheon για ALE-50

Συμβόλαιο στη Raytheon για ALE-50

Συμβόλαιο ύψους 20,7 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ ανατέθηκε στη Raytheon Company για τη συνέχιση της παραγωγής του συρόμενου συστήματος παραπλάνησης ALE-50.

Το συμβόλαιο αντιστοιχεί στη δέκατη σειρά παραγωγής  (Lot 10) του ALE-50 που παραγγέλθηκε από την Αμερικανική αεροπορία (U.S. Air Force) και το Αμερικανικό ναυτικό (U.S. Navy) στο πλαίσιο της αρχικής σύμβασης που ανατέθηκε τον Δεκέμβριο του 1996. Το εν λόγω συμβόλαιο για το Lot 10 αφορά την παραγωγή 862 συρόμενων συστημάτων παραπλάνησης και ανατέθηκε από την 542η Μοίρα υποστήριξης Μάχης (542nd Combat Sustainment Group) του Κέντρου Αεροπορικής Λογιστικής Υποστήριξης (Air Logistics Center) Warner Robins στη Γεωργία. Οι παραδόσεις των συστημάτων θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008. Πρόσφατα η Raytheon ολοκλήρωσε την παραγωγή 10.000 συστημάτων παραπλάνησης και την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος παραδόσεων επί 10 έτη. Η ολοκλήρωση της παραγωγής του Lot 10 θα αυξήσει τον συνολικό αριθμό των παραδοθέντων συρόμενων συστημάτων παραπλάνησης σε 23.365. Ως γνωστόν το ALE-50 λειτουργώντας ως πιο ελκυστικός στόχος για τα επερχόμενα βλήματα, αυξάνει την επιβιωσιμότητα των αεροσκαφών. Σήμερα το ALE-50 χρησιμοποιείται από τα F-16 Fighting Falcon, B-1B Lancer και F/A-18 Hornet.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.