ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις κατέσχεσαν φορτίο με 35 πυραύλους από την Λιβύη

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις κατέσχεσαν φορτίο με 35 πυραύλους από την Λιβύη

Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα της χώρας με την Λιβύη απετράπη η παράνομη  είσοδο στην χώρα 35 πυραύλων εδάφους- εδάφους χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί  ο τύπος τους, αναφέρει η αιγυπτιακή εφημερίδα Egypt Independent .

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των αιγυπτιακών δυνάμεων του Στρατού  Ahmed Mohamed Ali η πληροφορία για την παράνομη διακίνηση “ήρθε” από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αιγύπτου και ανέφερε παράνομη είσοδο στην χώρα φορτίου πυραύλων  στα σύνορα με την Λιβύη .

Αμέσως αναπτύχθηκαν περίπολοι του Στρατού και όλα τα απαραίτητα μέσα για την εξεύρεση των παράνομων διακινητών και του φορτίου.

Οι δυνάμεις ασφαλείας των Αιγύπτιων,   19,8 χιλιόμετρα από το σημείο ελέγχου Salloum crossing στα σύνορα με την Λιβύη  εντόπισαν τους έξι σάκους με του 35 πυραύλους που προέρχονταν από την Λιβύη. Δεν  αναφέρθηκαν συλλήψεις των παράνομων διακινητών αλλά ότι  διεξάγονται έρευνες από τις αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα  ειδήσεων defencenet.gr           

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.