ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι βιαστές της 23χρονης Ινδής κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή και βιασμό

Οι βιαστές της 23χρονης Ινδής κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή και βιασμό

Σήμερα, ανακοινώθηκαν και επίσημα οι κατηγορίες σε βάρος των πέντε αντρών για τον ομαδικό βιασμό και το φόνο της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας. Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν από το περιφερειακό δικαστήριο του Σάκετ στο νότιο Δελχί, όμως οι κατηγορούμενοι δεν ήταν παρόντες για λόγους ασφαλείας. Ένας έκτος κατηγορούμενος είναι κάτω των 18 ετών και πρόκειται να δικαστεί χωριστά από δικαστήριο ανηλίκων.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους είναι για φόνο, απαγωγή και βιασμό, ενώ η αστυνομία έχει δηλώσει πως θα επιδιώξει την επιβολή της αυστηρότερης δυνατής ποινής, δηλαδή της ποινής του θανάτου.

Κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στην 23χρονη μέσα σ’ ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί και την εγκατέλειψαν σοβαρά τραυματισμένη, με αποτέλεσμα να υποκύψει δύο εβδομάδες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου μεταφέρθηκε.

Η επίθεση στις 16 Δεκεμβρίου εναντίον της 23χρονης φοιτήτριας Φυσιοθεραπείας και του συνοδού προκάλεσε οργισμένες διαμαρτυρίες κοντά στην έδρα της κυβέρνησης στο Νέο Δελχί και έχει τροφοδοτήσει μια πανεθνική συζήτηση για τα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία, όπου ένας βιασμός καταγγέλλεται κατά μέσο όρο κάθε 20 λεπτά της ώρας.

Επίσης αίσθηση προκάλεσε η οργισμένη αντίδραση του πατέρα της φοιτήτριας που πρότεινε να απαγχονιστούν οι κατηγορούμενοι και να θεσπιστεί νέος νόμος για τα σεξουαλικά εγκλήματα με το όνομα της κόρης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.