ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β. Πούτιν: «Αν η Ευρώπη αναπτύξει αμερικανικούς πυραύλους στο έδαφός της τότε θα βάλουμε στο στόχαστρο και τις ΗΠΑ»

Β. Πούτιν: «Αν η Ευρώπη αναπτύξει αμερικανικούς πυραύλους στο έδαφός της τότε θα βάλουμε στο στόχαστρο και τις ΗΠΑ»

Μία ενδεχόμενη ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων μεσαίου βεληνεκούς σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα τα οποία θα μπορούν να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές θα προκαλέσουν την άμεση στοχοποίηση των ίδιων των ΗΠΑ δήλωσε σήμερα ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο της ετήσιας ομιλίας του στο κοινοβούλιο.

Η απάντηση της Ρωσίας στην περίπτωση που αναπτυχθούν πυραυλικά συστήματα μεσαίου βεληνενούς σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα είναι άμεση και σκληρή.

Ζούμε στην εποχή της αναβίωσης του Ψυχρού Πολέμου και η Ρωσία αναγκαζόμενη από τις συνεχείς επιθετικές γεωστρατηγικές ενέργειες των ΗΠΑ, επαναφέρει το δόγμα της «mutual destruction» (αμοιβαίας καταστροφής) ώστε να κρατήσει τους Αμερικανούς σε μια εγρήγορση τρόμου.

Απαντώντας στην απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αποσυρθούν από τη διεθνή συμφωνία για τα πυρηνικά, ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Οι πύραυλοί μας θα στοχεύουν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο τις χώρες όπου οι αμερικανικοί πύραυλοι θα έχουν εγκατασταθεί».

«Αφήστε τους να μετρήσουν την ταχύτητα και το βεληνεκές των πυραύλων μας», είπε ακόμη ο κ. Πούτιν, ενώ στη συνέχεια διερωτήθηκε μάλλον ειρωνικά: «Μπορούν όμως να μετρήσουν;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στο εσωτερικό της χώρας του, ο Ρώσος πρόεδρος υποσχέθηκε νωρίτερα ότι η οικονομική κατάσταση των Ρώσων θα βελτιωθεί «ήδη από φέτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.